donderdag 29 maart 2012

Ik ben erg verdrietig

Vanmiddag heb ik te horen gekregen dat mijn contract als chauffeuse voor het tand technisch laboratorium waar ik een jaar geleden ben gaan werken, niet verlengd wordt.
Er moet bezuinigd worden en dus moeten de laatste 2 chauffeurs die erbij zijn gekomen, eruit.
Het heeft niets te maken met mij persoonlijk, ik kreeg zelfs een knuf van mijn baas.
Ik ben bereid tot de tijd dat ik wat anders heb, als oproepkracht inzetbaar te zijn, al zal dat waarschijnlijk nooit gebeuren.
Ik heb een potje gehuild, was er zo op mijn plek en vond het heerlijk rond te tuffen met die tandjes achterin.
Nog 1 maand en dan zit het erop.
Ik ga na onze vakantie actief verder zoeken, tot die tijd ga ik het huis opschilderen, dan heb ik me toch ook nuttig gemaakt.
Knuffels van een beetje zielige Chrissie

13 opmerkingen:

Carla zei

Ach meis...wat een naar bericht...je had het er zo leuk.
Tja...die rot bezuinigingen ook!!
Ik hoop toch dat je weer iets vind wat bij jou past.
Sterkte...dikke knuf..Carla

Peeters Liliane zei

O Chrissie wat erg voor je, ik weet dat je het zo naar je zin had daar. Maar meid kop op er zal wel weer een andere mooie job op je wachten daar ben ik zeker van! Die bezuinigingen tegenwoordig is om te huilen, dat ze eerst maar eens hun eigen lonen inkrimpen en daar bedoel ik vooral die managers die lonen hebben waar jij en ik van kunnen dromen!!!
Met jouw talenten moet je een leuke job vinden daar ben ik zeker van dus niet treuren meid, en verven is toch ook leuk :-))!!!
Een dikke knuffel,
Liliane

Marjanne zei

he wat ontzettend jammer voor je! ik wens je heel veel sterke en ik hoop dat je heel gauw weer iets vindt waar je je goed bij voelt.

Hennie zei

Ach Chrissie, wat ontzettend vervelend voor je. Vooral omdat je het werk ook zo leuk vind.
Maar niet je hoofd laten hangen, hoor!! Je gaat vast weer iets vinden wat ook heel goed bij je past.
Heeel veeel groetjes en een dikke knuffel, Hennie

conny's quilts zei

Getsie wat vervelend, vooral als je het er zo goed naar je zin hebt. Ik duim voor je dat je na je vakantie weer iets nieuws op je pad treft. Strekte

Francien zei

Oh joh Crissie...wat jammer nou...daar word je toch niet goed van...al die bezuinigingen en het geld vliegt aan andere kanten de deur zo maar uit in dit land...jij krijgt zeker geen "gouden handdruk"....kan me voorstellen dat je verdrietig bent....kop op....misschien heb je vlug weer een leuke baan....groetjes Francien.

Created by Essie zei

He Chrissie wat een verschrikkelijk bericht en je had het er zo naar je zin. Ik hoop dat er binnenkort weer iets op je pad komt. He maar je bent inmiddels wel ervaren bestuurster geworden.

Lieve knuffels
Esther

gonnievr zei

He meis wat balen is dat joh. Die bezuinigingen word je inderdaad niet goed van. Geniet nu nog even van je laatste maandje. En dan idd het huis weer zomerklaar maken genieten van je vakantie en weer verder zoeken. Wat een ellende zeg. Maar goed er zal vast en zeker iets komen waar je je prettig bij voelt maar weer die rompslomp van solliciteren reageren afwachten afwachten wel of niet. Heel veel succes in elk geval. Hoop voor je dat het niet te lang duurd.
Dikke knuf Gonnie

gonnievr zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marianne zei

Ach wat jammer Chrissie.... maar alles gebeurt met een reden en je zult zien dat er iets heel positiefs uit voortvloeit. Het moest gewoon zo zijn. Je vindt na de vakantie wel iets wat net zo goed of nog beter bij je past.
Lieve groetjes,
Marianne

Riet zei

Wat is dat een rot bericht meis.
Ja overal word er bezuinigd.
Verveeld hoor,vooral dat je het zo naar je zin heb.
Hoop van harte dat er weer wat leuks op je pad komt.

Sterkte met alles.
Liefs knuffel Riet.xx

Laura zei

O Chrissie wat rot voor je. Je had het zo naar je zin. Sterkte ermee en ik hoop dat je gauw weer iets vindt. Liefs Laura

Sylvia zei

Goh Chrissie dat is inderdaad iets om verdrietig van te worden,vooral omdat je het ook leuk vond om te doen. Tja gevolg van al die stomme bezuinigingen c.q. dure tandarts tarieven e.d. Ik hoop dat je snel iets anders terugvindt.
Niets zo leuk dan in je eigen autootje rondtuffen, vind ik ook, maar dan alleen voor de lol! Jij verdiende er tenminste nog mee.
Succes, knuffel Sylvia